fredag 22 oktober 2010

Städa, Städa, Städa

Idag fick jag ett ryck och kände för att börja städa :) Så snart är jag klar med hela övervåningen, då är det bara undervåning kvar :D Jag känner mig duktigt och det är så härligt när det luktar nystädat i hela lägenheten :)
Nehe skurmoppen kallar!! Nu har jag inte tid att skriva mer ;)

6 kommentarer:

  1. Vad duktig du är!!!!!!

    SvaraRadera
  2. Ja ibland så :) Men det tar lite tid när Malva ska vara med :P

    SvaraRadera
  3. Haha. Jag vet precis vad du menar. Vi har städat här hemma idag. Jag har dammsugit och Olivia skulle moppa golven....Du kan ju tänka dig hur det såg ut, men pappa fick hjälpa henne lite och då var fröken nöjd!

    SvaraRadera
  4. Hehe jovars men hon kan ju i alla fall hjälpa till lite :)Det måste vara skönare :)Om jag inte får Malva nöjd på sin filt eller babysitter så får hon hänga med på ena armen :P Ni kommer på fredag och firar Matilda också va? Har du kommit på nån bra present som matchar hennes lista? ;)

    SvaraRadera
  5. Nej jag har fortfarande inte kommit på något....Hennes lista är ju inte redigt vad min plånbok är villig att betala. En utomlandsresa för 2?....Nej jag tror inte så:)
    Ja vi kommer på Fredag och grattar Matilda. Ses då! Nu får du säga åt Malva att inte gråta denna gången när jag kommer:)

    SvaraRadera
  6. Hehe nja vi har också fått gå lite utanför hennes lista :P Jaa det gör vi, Jag ska försöka peppa henne innan så att hon inte behöver bli så ledsen så fort inte mamma har henne :P

    SvaraRadera