söndag 10 oktober 2010

Fredag, Lördag & Söndag

Dom här dagarna har gått så fort att jag inte har haft tid eller lust att sätta mig vid datorn och skriva.

I fredags sov jag och Malva till klockan 10 i 9 det var så skönt, men klockan 9 kom Malvas mormor förbi som jag hade sagt att hon kunde när hon ändå var ute och gick med sigge, jag visste ju inte att vi skulle sova så länge när jag sa det :P Jag gjorde Malva klar och hon följde med mormor hem så fick jag hoppa in i duschen och fixa i ordning mig. Ibland är det skönt med lite egen tid :) Eftersom jag äntligen skulle klippa mig (Det blev lugg igen) så skulle Malva vara hos mormor och jag hann till och med att köpa en present till min syster när jag var på stan. Men sen kände jag att jag inte ville vara borta längre, för jag började sakna Malva så mycket och när jag kom hem till mina föräldrar så hade hon precis somnat så jag fick vänta ännu längre innan jag fick krama om henne <3 Danne skulle basta och sen bowla med jobbet och dom hade ätit smörgåstårta så jag och Malva vart kvar hos mormor och morfar Micke hela kvällen. Jag lät min syster färga mitt hår för jag var så trött på att det började se så ljust ut :) och sen efter Idol gick vi hem (Jag tyckte att det var rätt person som åkte ur, nästa vecka hoppas jag att Linda Varg åker) och sen kom Danne klockan 11 :)

I lördags tog vi det lugnt vi hade en riktigt mysig dag. Jag, Danne och Malva :) Vi var hemma hela dagen så gick vi ut på en skön promenad och sedan blev det tacos och mera mys :) <3 Och jag satte upp nya gardiner som jag hade köpt och fixade i ordning i hallen och fixade lite med lamporna nu när det börjar bli mörkt ute måste man ju ha lampor i alla fönster så att det blir extra mysigt!

Idag har jag och Malva träffat Emelie och Leia. Nu börjar det bli riktigt kul med våra små tjejer, det var nog första gången båda var vakna samtidigt och dom satt verkligen och tittade på varandra :) Det var jätte kul att se. Snart börjar dom kanske leka med varandra ;) men Malva var tydligen rädd för Leia så fort hon skrek till lite grann så började Malva darra läpp och började gråta :/ Jag som trodde att jag hade en tuff tjej :P Men hon är allt en liten mamma gris tror jag :)
Vi tog en lång skön promenad och pratade massor om allt möjligt och sen gick vi hem till Emelie och Leia och satt och pratade och hade det trevligt :)

Den här helgen har varit riktigt bra hoppas att nästa helg blir lika bra :) <3<3<3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar