tisdag 3 maj 2011

redan 3:e maj!

Idag blir våran fina lilla tjeja 10 månader <3 Gud vad tiden går fort! Hon är förresten inte så liten längre, den senaste månaden känns det som att hon har växt som bara den, och det har hon nog också för igår var vi på bvc och hon har vuxit hela 4 cm på 2 månader :) Så nu är hon 72cm lång, och väger 9440g. Hon kan så mkt redan känns det som, hon börjar bli mer och mer stadig på att stå utan stöd och kan stå lite längre stunder helt själv nu, hon ska stå upp mot allting och gå längs med allt och förflyttar sig gående emellan möbler (bara hon når att hålla ena handen lite grann på något) Frågar man henne vart lampan är så tittar hon upp i taket och pekar på lampan. frågar man henne var Sigge är (mormor och morfar mickes hund) letar hon efter honom på golvet och försöker även att säga Sigge lr Igge blir det mest. Hon plockar med allt och ser varenda smula på golvet som hon tar upp. När hon ska äta vill hon gärna ta skeden själv och tar in den så duktigt i munnen :) (oftast) Nu har lilla skruttan 5 tänder för dom 3 uppe har kommit fram nu :)

Det känns helt otroligt att om bara 2 månader fyller våran älskade tjej 1 år! Och då hoppas vi på sol och fint väder, för fyller man år på sommaren ska man ju kunna ha sitt kalas ute ;) Men nu går jag händelserna lite i förväg känner jag :P Först har vi massa annat som vi ska hinna med. Bl.a.

* Fira morbror Henrics 20 års dag!
* Syssling Isa fyller 1 år.
* Faster Matilda ska gå på balen & tar studenten
* Midsommar
* 1 års fotografering

Så ska ju Malva få en kusin i sommar också, får se om hon/han vill komma ut innan eller efter Malvas födelsedag. För jag hoppas inte på samma dag iaf :P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar