torsdag 18 november 2010

Uppdatering!

Nu var det länge sen jag skrev men det beror till stor del på att målaren ringde förra veckan i tisdags och frågade om dom kunde komma och spackla och slipa dom 2 rummen som vi skulle få omtapetserade (Malvas rum och data rummet) på onsdagen och att dom skulle tapetsera på torsdagen. Och det passade jätte bra för jag hade ändå inget planerat så på tisdag kvällen fick vi plocka ur båda rummen och då såklart plocka ner datorn. Sen på torsdagen ställde vi tillbaka allt i rummen igen men danne orkade inte sätta ihop datorn så det fick bli på fredag kvällen när han kom hem från jobbet. Senare på kvällen gick vi bort till Malvas farmor och farfar och åt kyckling och tonfisk sallad med dom :) Vi tog med Malvas gröt så hon fick äta den där och det gick ju lika bra det.

I lördags var det dop för Leia och det var jätte trevligt :) Men innan dopet på förmiddagen åkte vi hem till farmor och farfar igen, för att fira farfar eftersom det var farsdag på söndagen och då skulle vi hem till malvas mormor och morfar micke och äta mat.

Fars dag: Danne fick en present av "Malva" :P och efter frukosten blev det visst en till sväng bort till farmor och farfar :P För danne kom på att han skulle byta till vinterdäck på bilen. Sen vid 3 tiden åkte vi iaf hem till mina föräldrar och åt farsdag middag.

Den här veckan som har varit har vi egentligen bara hittat på nått i måndags för då kom Erika och Isa hit :) Sen resten av veckan har bara flutit förbi känns det som, jag och malva har vatt ute och gått en sväng varje dag men det är allt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar